Promatin: dé specialist in oplossingen voor vuil- en stofbeheersing


Wij zijn dé specialist op het gebied van vuil- en stofbeheersing voor klanten in diverse sectoren. Zo helpen wij bouwbedrijven, verhuisbedrijven, zorginstellingen en ziekenhuizen aan onze hoogwaardige en duurzame oplossingen én voorzien wij ze van advies over vuil- en stofbeheersing. Met onze one-stop-shop met uitgebreid assortiment en door onze uitstekende service, hebben wij inmiddels een ruime klantenkring opgebouwd in zowel Nederland als België. Wij bieden oplossingen met een zeer professionele uitstraling voor iedere denkbare ruimte.

Promatin is specialist in:

  • het geven van advies over vuil- en stofbeheersing;
  • het leveren van de juiste materialen voor vuil- en stofbeheersing;
  • het leveren van extra service om de materialen netjes te krijgen en behouden.

Ons verkoopkantoor is gevestigd aan de Stationsstraat 49 in Drunen. Omdat wij onze logistiek extern hebben ondergebracht bij een logistiek specialist, weet je zeker dat je de producten die je bij ons bestelt, snel en in goede conditie ontvangt.

Wat maakt Promatin uniek?

Bij Promatin zetten we altijd een stap extra om stof en vuil te houden waar het moet blijven. Daarom leveren we niet alleen de juiste oplossingen, maar delen we ook onze kennis in de vorm van advies. Persoonlijke contact, direct met onze klanten, staat centraal. Daarbij richten we ons flexibele, transparante én eerlijke oplossingen voor iedere klantspecifieke situatie. Zo verkopen wij niet alleen producten, maar verhuren we ook producten. Én veel van onze producten zijn (deels) herbruikbaar, wat tijdbesparend en kosten-efficiënt is. Wij zetten ons graag maximaal in om onze klanten van de beste service, en van de beste producten, te voorzien.

Wie gingen je voor?

Sinds onze oprichting hebben wij veel mooie projecten in publieke ruimtes mogen begeleiden, bijvoorbeeld bij KLM, McDonalds en De Bijenkorf.

Neem contact met ons op

Wij zien persoonlijk contact als een verlengstuk van onze webshop. Ben jij benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31 85 273 57 19 of info@promatin.nl, of stel uw vraag op de contactpagina.