✔ Gratis levering v.a. € 100,-

✔ Alles voor stofvrij werken

✔ Transparante oplossingen

Alles wat betreft vuil- en stofbeheersing vind je in onze webshop. Diverse sectoren hebben te maken met veel stofvorming. Denk dan aan bouw- en verhuisbedrijven, zorginstellingen en ziekenhuizen. Waar jij de materialen uit onze webshop voor stofbeheersing ook wilt toepassen, je zorgt er hiermee voor dat je (vrijwel) geen gevaarlijke stoffen meer inademt. Het is daarom belangrijk om de juiste materialen voor stofbeheersing online bij ons te kopen. Natuurlijk staan we voor je klaar om je hierover te adviseren.

Zoekt u materialen voor een goede stofbeheersing?

Ontdek ons aanbod aan stofbeheersing in onze webshop

Materialen voor vuil- en stofbeheersing komen in veel vormen en soorten in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor kleefmatten om vieze schoenafdrukken door de ruimte te voorkomen. Of ga voor kwalitatief hoogwaardige luchtreinigers om eenvoudig schadelijke stoffen en/of spuitnevel uit de lucht te halen. Bij Promatin voorzien we je graag van advies, zodat je altijd de juiste materialen aanschaft. Wij zetten jouw tevredenheid voorop wanneer je materialen voor stofbeheersing online bij ons wilt kopen. Daarom vinden we het belangrijk om – indien gewenst – persoonlijk contact te houden.

Geen vuiltje aan de lucht dankzij de Promatin luchtreiniger
Promatin: iedere ruimte snel en stofvrij afschermen

Vraag ons om advies

Weet jij welke artikelen voor stofbeheersing je online wilt kopen in onze webshop of heb je nog advies nodig? Twijfel niet om contact op te nemen met onze professionals door te bellen naar +31 85 273 57 19, een e-mail te sturen naar info@promatin.nl of ons contactformulier in te vullen. Heb je een keuze gemaakt? Wanneer je voor 12:00 uur op een werkdag de materialen voor stofbeheersing online in onze webshop gaat kopen, profiteer je van levering op de volgende dag. Daarnaast leveren we je bestelling gratis wanneer je voor € 100,- of meer bestelt.