✔ Gratis levering v.a. € 100,-

✔ Alles voor stofvrij werken

✔ Transparante oplossingen

Bij Promatin is het mogelijk om een stofwand te huren. Dit scheelt in de kosten als je eigenlijk maar een enkele keer stofwanden nodig hebt. Ons bedrijf zet jouw tevredenheid voorop. Daarom communiceren we vooraf aan de huurperiode duidelijk wat onze en jouw eigen verwachtingen zijn. Dat betekent dus ook dat je een transparante prijsopgave ontvangt, zonder bijkomende kosten.

Zoekt u materialen voor een goede stofwand?

Een stofwand huren om je werkplek stof- en vuilvrij te houden

Wij zijn dé expert op het gebied van stof- en vuilbeheersing. Wanneer je ervoor kiest om een stofwand te huren, berekenen we welke onderdelen je nodig hebt en leveren we deze op maat op je gewenste locatie en datum. Deze wordt dan voorbereid tot een plaatsklaar systeem, waardoor het opzetten ervan makkelijk en snel voltooid is. Natuurlijk kunnen we je dit ook uit handen nemen, indien gewenst. Ben je met je werkzaamheden bezig en merk je dat je de stofwand voor langere tijd moet huren of wil je de stofwand zelfs kopen? Dat is geen enkel probleem; laat het gewoon even aan ons weten. Heb je de stofwand niet langer nodig? Dan halen we deze op en maken onze professionals deze zelf schoon. Zo eenvoudig kan het zijn!

Geen vuiltje aan de lucht dankzij de Promatin luchtreiniger
Promatin: iedere ruimte snel en stofvrij afschermen

Neem contact met ons op

Wil je een stofwand of meerdere stofwanden huren? Of ben je geïnteresseerd om andere benodigdheden voor je werkplek aan te schaffen, zoals maskeertape of montagesteunen? Wij helpen je hoe dan ook verder! Bel naar +31 85 273 57 19, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@promatin.nl.