Geplaatst op

Maak betere voegafdichtingen met kitgereedschap van FugenMeister

fugenmeister_kitgereedschap_betere_voegafdichtingen

Snel en nauwkeurig betere voegafdichtingen maken? Maak gebruik van FugenMeister kitgereedschap voor een optimaal resultaat. Kies bijvoorbeeld voor flexibele kitspatels, waarmee u over de gehele lengte een egale afwerking creëert. De kitspatels zijn verkrijgbaar in diverse vormen en breedtes. Naast de kitspatels zijn er nog meer FugenMeister kitgereedschappen. Maak betere voegafdichtingen met kitgereedschap van FugenMeister!

FugenMeister kitspatel

Voor het gladstrijken van voegen heeft FugenMeister kitspatels. Deze zijn er in diverse soorten en maten, zowel met rechte als met ronde hoeken. Door middel van messcherpe schuine kanten trek je met deze spatels de kit mooi glad. De kitspatels zijn langdurig te gebruiken en worden geleverd in een makkelijk opbergdoosje.

FugenMeister Delta voegensnijder

Verwijderen van oude kitnaden uit hoeken van 90 graden? De FugenMeister Delta voegensnijder is een handig gereedschap voorzien van een tweedelig mespunt die zich perfect laat sturen door de hoeken. Bestaande kitvoegen kunnen moeiteloos uit hoeken in keramisch, graniet en marmer tegelwerk worden gesneden. De snijders zijn speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker en de messen hebben een lange levensduur.

Maak betere voegafdichtingen met kitgereedschap van FugenMeister. Uitgebreid assortiment direct verkrijgbaar in onze webshop. Meer weten of advies ontvangen over de juiste bouwsteun of toebehoren voor een specifiek project? Neem contact op met onze vakkundige adviseurs.