Geplaatst op

Ram Board: extra stevige duurzame vloerbescherming

Ram Board: extra stevige duurzame vloerbescherming

Voor het afdekken en beschermen van een verse cementdekvloer, tijdens een stucproject, is gekozen voor Ram Board. Ram Board biedt bewezen en betrouwbare bescherming voor nieuw en bestaand beton, hout, tegels, steen, linoleum, vinyl composiet tegels (VCT), epoxy en de meeste andere vloertypes.

Vallend gereedschap en puntbelasting zijn veelvoorkomende oorzaken van vloerbeschadigingen. Dankzij de dikte van 600 gr/m² is Ramboard stevig genoeg om beschadigingen aan vloeren te voorkomen. De houtvezelstructuur maakt het materiaal sterk genoeg voor hergebruik waardoor effectief, kosten technisch- en milieuverantwoord afgedekt kan worden.  

De Ram Board vloerbescherming is een duurzaam product op basis van FSC-gecertificeerd hout. Het is samengesteld uit 100% gerecyclede materialen en volledig recyclebaar. Gebruik Ram Board in combinatie met Seam Tape. Deze tape is speciaal ontwikkeld voor het afplakken van naden van Ram Board. Gemakkelijk afscheurbaar en recyclebaar. 

Ram Board biedt vele gebruikersvoordelen dankzij verschillende technologieën. Deze zetten we graag voor u op een rij:

  • Vapor-Cure®: ook geschikt voor nieuwe vloeren.
  • Flex-Fiber™: extra stevig, extra lang inzetbaar.
  • Spill Guard®: vloeistofdichte bescherming
  • Wall Guard®: unieke vouwlijnen voor muurbescherming

Wil jij ook je vloer extra stevig en duurzaam afdekken en beschermen? Ram Board is direct verkrijgbaar in onze webshop. Meer weten of advies ontvangen over de juiste bouwsteun of toebehoren voor een specifiek project? Neem contact op met onze vakkundige adviseurs.